Home Destacats Ibi treballa en la implantació del Pla Estratègic d’Ibi 2021-2025

Ibi treballa en la implantació del Pla Estratègic d’Ibi 2021-2025

325
0
SHARE
Imatge de la reunió del pla estratègic

Amb l’inici de l’any, el dimarts 10 de gener es reunien els Comitès Tècnics del Pla Estratègic d’Ibi, per posar sobre la taula les quatre línies en què s’ha treballat al llarg d’aquests mesos: Vive Ibi, Ibi , la Gran Fábrica”, “Ibi, Ciudad del Juguete” i “Trabaja en Ibi”, que constitueixen les grans línies vertebradores del Pla Estratègic Local 2021-2025. Es completa amb això el procés de participació de tots els agents socials i econòmics presents al municipi, en què s’ha treballat sobre les propostes i iniciatives derivades del Pla Estratègic.

Representants del sector industrial (IBIAE, AIJU, AEFJ), turístic (Museus, Associació d’Hostaleria, empreses representatives…), comercial (ACI, Associació de comerciants d’Avda de la Paz, Mercat), de la formació i ocupació (ACTAIO , instituts FP, acadèmies, Labora,…), Ajuntament d’Ibi (Àrees de Serveis Públics, Urbanisme, Turisme, Serveis Socials, Joventut, Medi Ambient, Promoció Econòmica), juntament amb la consultora encarregada d’aquesta implantació, IFEDES, han realitzat un treball de debat, aportació i anàlisi de totes i cadascuna de les propostes a dur a terme per tal d’aconseguir els objectius definits al Pla, totes elles encaminades a la millora de la qualitat de vida a Ibi.

Les propostes s’havien treballat prèviament amb els regidors i regidores responsables de les àrees, amb l’objectiu de concretar-les, definir-les, prioritzar-les i estudiar-ne la viabilitat a curt i mitjà termini. Amb tot això, Rafael Serralta, alcalde d’Ibi, declara que “comptem amb un document en què es defineixen les línies de treball per als propers mesos i anys que, sens dubte, millorarà la vida del municipi en tots els aspectes. anàlisi en profunditat ens ha servit per adonar-nos que anem pel bon camí. La majoria totes les línies que es van definir al Pla ja estaven iniciades, només queda matisar-les i, en alguns casos, posar-les en marxa”.

El següent i darrer pas serà, dins de diversos mesos, valorar les accions executades el 2023, en quina mesura s’han aconseguit i revisar i planificar les executables el 2024.