Home Alcoi L’Ajuntament d’Alcoi millora l’enllumenat del Castellar amb una subvenció de l’IVACE

L’Ajuntament d’Alcoi millora l’enllumenat del Castellar amb una subvenció de l’IVACE

0
SHARE
Imatge moment de l'actuació

L’Ajuntament d’Alcoi està procedint a la modernització de les instal·lacions d’Enllumenat Públic, substituint les lluminàries, de manera que es millore l’eficiència energètica d’aquest, alhora que s’incorpora un sistema de Telegestió sota la Internet de les coses que, sense l’ajuda de controladors situats en els quadres de comandament, permeta entre altres el monitoratge continu de les lluminàries, detecció de fallades, localització GPS, configuració i comunicació RF i la gestió d’actius, alarmes i informes.

Amb aquesta actuació milloraran les condicions tècniques de les lluminàries existents, de molt baix rendiment energètic i elevada pol·lució lluminosa, i es modernitzaran les instal·lacions substituint les referides lluminàries per unitats d’alt rendiment amb tecnologia LED i sistema de telegestió incorporat.

L’actuació va ser adjudicada a SOCIETAT IBÈRICA DE CONSTRUCCIONS ELÈCTRIQUES, S. A. el 29 de setembre per 57.354 euros. El termini d’execució és de 4 mesos. Aquesta actuació està subvencionada en un 98,61% per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE dins del programa d’ajudes de projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics.

“Continuem millorant les nostres àrees industrials, ja hem invertit més de 7 milions en els últims 6 anys. Hem de dir que totes aquestes actuacions formen part del pla Impulsalcoi on es pretén millorar la nostra indústria i que evidentment són actuacions consensuades amb tots els agents industrials de la ciutat i que són confirmades pel Consell Econòmic i Social”, indica el regidor d’Innovació, Indústria i Activitats, Jordi Segura.