Inici Cultura Ibi, pionera en la formació de monitors d’esports de muntanya a tota...

Ibi, pionera en la formació de monitors d’esports de muntanya a tota la província

305
0
COMPARTIR

L’Ajuntament d’Ibi ha signtat un conveni de col·laboració amb la Federació d’Esports de Muntanya de la Comunitat Valenciana (Femecv) que permetrà que la vila joguetera siga punt de formació per als interessats en aquesta vessants esportiva. El document converteix a Ibi en la primera localitat de tota la província que signa un conveni d’aquestes característiques.

El document atorga a Ibi la possibilitat de dur a terme jornades formatives especialitzades en muntanyisme, senderisme, curses de muntanya i un llarg etcètera. Tot a una localitat que és porta d’entrada a un dels principals parcs naturals valencians, com és la Font Roja. Tant és així que Ibi aspira a difondre el seu nom i les capacitats que té per a gaudir dels esports de muntanya gràcies a aquesta nova col·laboració.

Al llarg de tot l’any, la federació valenciana durà a terme jornades orientades a formar a personal específic per a gaudir dels esports que es practiquen a la muntanya. Cosa que es farà entre les aules de les que disposa la població i també utilitzant les rutes senderistes marcades al llarg i ample del terme municipal iberut. Tot dins d’una formació que pretén atraure amants d’aquest tipus d’esports vinguts de tot el país.