Home Castalla IBIAE crea un instrument legal per millorar les àrees industrials, fer-les més...

IBIAE crea un instrument legal per millorar les àrees industrials, fer-les més competitives i atractives per a nous projectes i beneficiar a les empreses establides

0
SHARE
Reunió de creació de la EGM a Castalla.
Reunió de creació de la EGM a Castalla.

Aquest passat dilluns 17 d’octubre, IBIAE va inaugurar l’EGM Castalla Polígon La Foia, un instrument legal per millorar les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, fer-les més competitives i atractives per a la implantació de nous projectes i beneficiar alhora les empreses ja instal·lades.

IBIAE porta treballant en la seua creació de forma altruista des de fa més d’un any, i aquesta no té cap cost per als seus membres ja que IBIAE sufragarà tots els costos. Mentrestant, l’Associació d’Empresaris Foia de Castalla desenvolupa les activitats de representació i preocupació per l’estat dels polígons.

IBIAE serà la gerent de l’EGM i també s’ha encarregat de nomenar a una junta directiva. L’objectiu d’aquesta EGM és desenvolupar l’àrea industrial, a falta del tràmit de l’autorització de la constitució de l’EGM per part del ple municipal de Castalla.

Héctor Torrente, director de l’Associació d’Empresaris Foia de Castalla, indica que és important “donar un impuls a aquest tipus d’entitats i explicar-ne el sentit”. L’objectiu d’IBIAE és crear les EGM sense cap cost per als que hi pertanguen. “Les empreses i autònoms ja abonen molts impostos de manera que no té sentit crear una altra despesa” afegeix Torrente.

D’altra banda, Torrente subratlla que “a la Foia de Castalla IBIAE ja està com a interlocutor amb els ajuntaments. IBIAE ofereix una cobertura àmplia a tots els polígons ia tots els municipis de la comarca”.