Home Alcoià IBIAE guardonada a la IV gala d’UEAPAL amb el Premi al Foment...

IBIAE guardonada a la IV gala d’UEAPAL amb el Premi al Foment de l’Economia Provincial

0
SHARE
Imatge de la IV Gala dels premis UEPAL
Imatge de la IV Gala dels premis UEPAL

La passada setmana, les instal·lacions de Districte Digital van albergar la IV gala anual dels Premis UEPAL, la Unió Empresarial de la Província d’Alacant que va comptar amb uns 150 assistents. En aquesta cita, es va reconéixer la labor de diferents entitats empresarials de la província d’Alacant, on IBIAE, l’Associació d’Empresaris Foia de Castalla, va rebre el Premi al Foment de l’Economia Provincial pel seu dinamisme i col·laboració directa en el territori pel desenvolupament de l’ecosistema productiu a la comarca de la Foia de Castalla i la influència que exerceix en el conjunt de la província. A l’acte, en representació d’IBIAE, va assistir a recollir el guardó el director de l’entitat Héctor Torrente, que va reble el reconeiximent de mans del vicepresident de la Cambra de Comerç d’Alacant, Jesús Navarro i el vicepresident d’UEPAL, Diego Menor.

Des d’IBIAE agraeixen aquest reconeixement i el fan extensiu a totes les empreses associades de la Foia de Castalla. Afirmen que el seu objectiu és defensar els interessos i inquietuds de les seues empreses en tots els fòrums i continuaran apostant pel suport en la creació d’empreses, la formació qualificada , donar a conéixer el seu potencial industrial així com continuar treballant per augmentar els seus serveis per a un creixement sostenible de l’associació.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, va lloar la labor associacionista de tot el teixit productiu de la província d’Alacant i la capacitat de UEPAL que té d’aglutinar els interessos de tots ells. Per a Climent, “sense vosaltres, nosaltres, els gestors públics no podríem fer res” i hem de sumar per a garantir un progrés “en aquests moments, en aquesta legislatura complicada per les dificultats que s’han generat en aquests últims quatre anys, des de la pandèmia, la guerra, la crisi energètica, la inflació, i la falta de matèries primeres…una situació que hem d’afrontar des de la unitat”.

Per part seua, Sebastián Cañadas, diputat provincial de Foment i Sectors Productius, va destacar l’aposta de la Diputació Provincial d’Alacant que ha suposat 73 milions d’euros en ajudes directes a Pimes, micropimes i autònoms. Una ajuda per a fer front a l’esforç que “les nostres empreses han realitzat, competint en un entorn hostil, amb un ampli nivell d’estrés i canvis constants, fruit de la successió de crisi i de la introducció de les noves tecnologies, ha comentat en la seua intervenció.

El president de’UEPAL, Juan José Sellés, en la seua intervenció ha destacat que la Gala és una mostra “del múscul, de la força de la província i dels seus sectors productius, dels seus empresaris i empresàries”, a més de reconéixer l’associacionisme “com a eina per a sumar forces i buscar solucions” als problemes que llastren les possibilitats de desenvolupament socioeconòmica de la província.

Una activitat que es ve desenvolupant des d’UEPAL des dels principis d’independència, la unitat i autonomia de funcionament. De tal manera, que si no existira UEPAL, caldria inventar-la”, ha conclòs Sellés.