Home Alcoià IBIAE serà guardonat a la IV gala anual dels Premis UEPAL pel...

IBIAE serà guardonat a la IV gala anual dels Premis UEPAL pel seu compromís i influencia amb tota la província

0
SHARE
Façana de la seu d'IBIAE.
Façana de la seu d'IBIAE.

UEPAL, La Unió Empresarial de la Província d’Alacant, que representa i defensa els drets e interessos de la totalitat de l’empresariat de la província, reconeixerà la tasca d’IBIAE, l’Associació d’Empresaris Foia de Castalla, amb el Premi al Foment de l’Economia Provincial pel seu dinamisme i col·laboració directa al territori pel desenvolupament de l’ecosistema productiu a la comarca.

UEPAL té entre els seus objectius fomentar i defensar el sistema d’iniciativa privada i economia de lliure mercat; promoure i defensar la unitat i integració empresarial; propiciar el desenvolupament econòmic, social i ambiental de la província d’Alacant i de cadascun dels seus territoris. La IV gala anual dels Premis UEPAL, que tindrà lloc el 26 d’octubre al Districte Digital d’Alacant.

Altres entitats com l´Associació de l´Empresa Familiar de la província d´Alacant (AEFA), l´Associació d´Empresàries, Professionals i Directives de la Província d´Alacant (AEPA) i l´Associació de Gestió del Transport de Viatgers (GTV) també seran guardonades.