Home Cultura Inaugurada la Fireta de Sant Antoni 2022 de Muro d’Alcoi

Inaugurada la Fireta de Sant Antoni 2022 de Muro d’Alcoi

179
0
SHARE

Aquest matí ha tingut lloc la l’acte d’inauguració oficial de la nova edició de la Fireta de Sant Antoni de Muro.

La Fundació Casa de Beneficiència de la localitat i autoritats han estat els encarregats d’encetar la Fireta. En aquesta ocassió s’ha reconegut la trajectòria comercial a Muro a l’empresa “Regalos Daniel”.

Després d’aquest moment, s’ha interpretat el “tío Pep” amb els cors de la parròquia Sant Joan Baptista i de l’Associació UDP Penya el Frare, acompanyats per La Xafigà i les rondalles del Grup Baladre, la Rebolikà i la Lira. Tot seguit, ha sigut el moment del pregó i l’espectacle de carrer “Caves de Mariola”, a càrrec del Ballet de Mapi Moltó.

Al finalitzar la inauguració s’ha pogut gaudir del volteig manual de campanes a càrrec de l’Associació de Campaners del Comtat. I s’ha procedit a fer el passacarrer pel Mercat Medieval pels carrers Pl. Molina, Pl. Esglesia, Pl Matzem, Parc del Batà , corredor de l’Ajuntament, on s’ha pogut visitar el museu viu de l’almassera, per eixir de nou a la  Placeta Molina, i seguir  en la Pl. Esglesia, C/ Major, Pl. de la Vila, C/ L’Àngel, Pl. Palacio i Papa Juan XXIII.