Home Benilloba Independents per Benilloba denuncia la manca de transparència i solucions del bipartit...

Independents per Benilloba denuncia la manca de transparència i solucions del bipartit PSPV-PP

932
0
SHARE

El darrer plenari celebrat a Benilloba, a la comarca del Comtat, ha estat marcat per l’enfrontament entre el govern i l’oposició. Després dels comicis del 26 de maig, PSPV i PP -segona i tercera forces més votades a la localitat- van acordar formar govern amb 2 regidors cadascun, deixant als guanyadors de les eleccions, Independents per Benilloba, fora de l’admnistració local a pesar dels seus 3 escons.

A banda de als plenaris, l’altra forma de poder consultar a l’Ajuntament qualsevol tema és mitjançant el registre d’entrada municipal. No obstant, aquest mètode no ha funcionat durant la present legislatura. És la denuncia que llancen des de l’agrupació independent, que utilitza el registre d’entrada per a formular preguntes a l’equip de govern. Als plenaris, lamenten, no existeix la possibilitat d’intrioduïr les seues qüestions, ja que la majoria absoluta del bipartit PSPV-PP no els inclou.

Així, els 3 regidors independents han de preguntar en el punt de precs i preguntes pels temes amb els que fiscalitzen la tasca del govern municipal. Això és el que han fet en el darrer plenari, on han denunciat la manca de respostes per part del govern municipal. Lamenten no haver rebut respostes a temes com l’equipament per a la festa de Cap d’Any, la reapertura de la Casa de Cultura o participació ciutadana.

Independents per Benilloba considera que l’Ajuntament de Benilloba no és a dia de hui un ens transparent. D’ací que hagen acusat al PSPV -que va poder formar govern amb ells- de no tenir projecte per a la població. A més, acusen a l’Ajuntament en el seu conjunt de manca de transparència en temes d’interès públic.