Home Foia de Castalla Inicien les obres dels Polígons Industrials d’Ibi per valor de més d’1,5...

Inicien les obres dels Polígons Industrials d’Ibi per valor de més d’1,5 milió d’euros

777
0
SHARE

En tres anys, Ibi rebrà en matèria de subvencions per als seus Polígons Industrials més de 4 milions d’euros, ja que al milió i mig d’euros de 2019 se li sumen les aportacions rebudes en 2017 amb 2.893.112,99 euros, i que van ser les més elevades de totes les atorgar la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball.
Amb el ferm objectiu de seguir millorant els Polígons Industrials, l’Ajuntament d’Ibi iniciarà, obres en els Polígons Industrials d’Ibi per valor de més d’un milió i mig d’euros. El consistori va sol•licitar a principis d’any una sèrie d’ajudes al IVACE per un valor de 1.558.152,34 €, dels quals Conselleria ha estimat subvencionar el 60% (934.891,404 €). El restant 40% del cost total (623.260,94 €) serà sufragat per l’Ajuntament. Ja s’ha procedit a la signatura de replanteig de les obres entre l’Ajuntament, Conselleria i responsables de l’empresa encarregada de les obres, Probisa, Vies i Obres SLU. Aquestes tindran un termini d’execució de dos mesos.
Aquest projecte, que vol augmentar la competitivitat de la indústria ibense, manté així el seu paper impulsor de creixement sostenible i l’ocupació a la comarca ia la Comunitat Valenciana. El consistori, a través d’un grup de treball format per les àrees d’urbanisme i indústria de l’Ajuntament, al costat de IBIAE- Associació Empresaris d’Ibi, ha treballat en l’elaboració d’un catàleg de necessitats industrials plasmades en aquests 9 projectes. L’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, destaca que “a l’hora de sol•licitar la subvenció, s’ha tingut en compte que puguera cobrir la totalitat dels polígons d’Ibi, de manera que el milió i mig d’euros estarà destinat a que tots puguen seguir millorant. Ibi s’ha dut pràcticament el 50% de les ajudes de la Generalitat destinades a la comarca en matèria de polígons. Estem contents amb la feina feta ja que, a més, s’ha treballat de la mà amb els empresaris, a través de la seva associació, per cobrir de manera precisa totes les necessitats que s’han anat detectant “.
Santi Cózar, tinent d’alcalde de Territori de l’Ajuntament d’Ibi, declarava que “L’ajuntament sempre està disposat a una millora contínua dels polígons, i aquests es poden millorar en part gràcies a les subvencions rebudes per la Generalitat i també per la bona situació econòmica de la qual gaudeix l’Ajuntament. El futur d’un poble es basa en el treball i perquè pugua desenvolupar-se òptimament ha d’haver una riquesa de teixit industrial. Seguirem estant atents a noves línies d’ajuda perquè aquest treball de millora no acabe “.