Home Alcoi Intens cap de setmana de ciclisme amb la Challenge Alacant Interior que...

Intens cap de setmana de ciclisme amb la Challenge Alacant Interior que guanya Tom Martin a la Font Roja

0
SHARE
Tom Martin alça els braços com a guanyador en la Font Roja.

Bolcada total a la cursa en la jornada final de la Challenge Alacant Interior, amb el triomf a Font Roja (Alcoi) de Tom Martin i també a la general gràcies al seu atac a la part final, des d’una fuita on marxaven grans noms i que ha desbancat el líder, Dani Cepa (Caja Rural ALEA).

Molts moviments als primers ports, amb una fuita que provocava Victor Castellano (Arabay VAS Team Balears) i a la qual s’unien noms com Sinuhé Fernández (Padronés Cortizo), segon de la general; Gabriel Rodas (Caixa Rural ALEA), Tom Martin, Tristan Cardew o els ciclistes del Brocar ALÉ alcoià Josué Gómez, Pol Hervás i Marc Dols.

Amb la diferència estabilitzada per sobre dels 2 minuts, tot feia presagiar que es jugarien al capdavant la victòria d’etapa i la general de la prova, sense el líder Cepa ja despenjat. Una vegada Padronès Cortizo es quedava ja sense més ciclistes que el mateix Sinuhé Fernández, es movia Tom Martin que ja no seria capturat fins a meta.

Per darrere, Tristan Cardew (Oleka) intentava caçar-lo sense èxit per finalitzar segon i els moviments de Rodas i Bugarín (Vigo-Rías Baixas) apropaven els perseguidors. Un canvi de bici llastrava a Sinuhé Fernández, que tot i així aconseguia mantenir el pòdium.

Maillots definitius

El mallot de líder Diputació d’Alacant–Costa Blanca correspon per tant a Tom Martín, el mallot de la muntanya Cupra Sala Rodríguez l’ha conquerit Víctor Castellano (Arabay VAS Team Balears), el d’esprints especials APHA correspon també al propi Castellano, mentre que el millor alacantí mallot ULEVEL és Andrés Ripoll (High Level Gsport).

La prova compta amb el patrocini dels Ajuntaments de Castalla, Biar i Alcoi. A més, la Diputació d’Alacant impulsa una prova que ha tingut retransmissió en directe per streaming, cobertura per Twitter i treballa en la participació amb la seguretat de tenir-ne un de els planters més complets d’equips nacionals.

Col·laboren també amb la prova: Costa Blanca, APHA (Associació Provincial d’Hotels de Alacant), Cupra Sala Germans, ULEVEL com a mallot oficial, D’Origen Coffee Roasters, AMSonido, JS Trofeus, ArteQuatre Comunicacions Audiovisuals, tvA (Televisió Comarcal Alcoià-Comtat-Foia de Castalla) i Ciclisme El Pelotón.