Home Alcoi Ix a licitació la programació del Centre Cervantes Jove d’Alcoi per 80.000...

Ix a licitació la programació del Centre Cervantes Jove d’Alcoi per 80.000 euros

1287
0
SHARE

El Centre Cervantes Jove (CCJ) és la principal instal·lació municipal alcoiana destinada a donar servei d’oci i assessorament als joves de la ciutat. Allí s’han centralitzat les diferents àrees de gestió municipals destinades a aquest col·lectiu des de la seua reforma gràcies als tallers d’ocupació desenvolupats a la capital de l’Alcoià. Ara, l’Ajuntament d’Alcoi treballa per a dotar-la d’una programació que complisca les expectatives dels joves alcoians.

Tot això ho farà, previsiblement, una empresa externa, la que resultre guanyadora del concurs que ha enllestit el Consistori d’Alcoi. Per a abastir aquesta necessitat existeix una partida de 80.000 euros amb els que ocupar tant la gestió del centre com els seus serveis d’informació i animació, així com la programació de cursos i activitats per als joves.

El plec de condicions estableix que l’empresa guanyadora haurà de treballar en 3 vessants i amb accions concretes per a dinamitzar el sector poblacional juvenil alcoià. Entre elles hauran d’estar presents l’educativa -habilitats per al creixement personal i l’autonomia dels usuaris-, la informativa -promoció de les activitats que es desenvolupen al centre- o la participativa -capacitat per a atraure als joves a participar de les activitats del centre-.

La idea municipal és que el CCj no només siga una infraestructura d’oci, sinó que els joves la vegen com un punt d’informació útil per a ells a l’hora de desenvolupar la seua vida de la forma més completa possible.