Home Cocentaina Jordi Pla es presentat com a candidat a l’Alcaldia de Cocentaina per...

Jordi Pla es presentat com a candidat a l’Alcaldia de Cocentaina per la coalició valenciana Compromís

0
SHARE
Jordi Pla, Candidat a l'Alcaldia de Cocentaina per la coalició valenciana Compromís.
Jordi Pla, Candidat a l'Alcaldia de Cocentaina per la coalició valenciana Compromís.

Jordi Pla, Regidor a l’Ajuntament des del 2015, va ser revalidat per unanimitat om a candidat al consistori municipal per a les eleccions vinents del 2023 en l’assemblea local de Compromís duta a terme el passat 17 de desembre.

Jordi és presentat per segona vegada com a cap de llista de la coalició valencianista perquè, segons ha explicat, “fa anys que treballem per millorar el poble i demanem la vostra confiança per portar endavant un canvi que millore Cocentaina”.

“Volem continuar fent el mateix que durant els darrers anys amb les nostres propostes a l’Ajuntament. Açò no va de sigles, ni d’uns contra altres. Va de nosaltres: del nostre poble. Va d’estima per fer un poble millor” assegura Pla.

Compromís assegura que s’abordaran projectes com salvar el nucli antic, revitalitzar social, culturalment i econòmicament Cocentaina, lluitar contra el canvi climàtic i reforçar les polítiques d’igualtat. “Uns canvis molt necessaris”, assegura el candidat.

Compromís ha anunciat que ja tenen en marxa el procés d’elaboració del seu programa electoral i que portaran a terme sessions participatives amb simpatitzants de la formació i gent del poble, així com l’elecció de l’equip que acompanyarà a Jordi Pla en les eleccions.