Home Destacats Jorge Ureña aconsegueix el títol de Campió d’Espanya Absolut de Decatló 2021

Jorge Ureña aconsegueix el títol de Campió d’Espanya Absolut de Decatló 2021

859
0
SHARE

L’atleta colivenc Jorge Ureña, ha aconseguit el títol de Campió d’Espanya Absolut de Decatló 2021 al campionat d’atletisme de Getafe. Gràcies a un total de punts a la classificació general de 8073 ha aconseguit l’or en la seua categoria. El segon lloc ha estat per a Pablo Trescoli amb un total de 7.665 i la tercera plaça ha estat per a Gerson Vidal Izaguirre amb 7461 punts en total.

El de Playas de Castellón, s’ha proclamat campió amb les següents marques: als 100 metres 10,80; a salt de longitud 7.43; a llançament de pes 14,47; en altura 1.97; als 400m 49,03; a 110m tanques 14,37; amb el llançament de disc ha aconseguit 38, 52; la perxa 4,80; al llançament de javelina 61,10 i als 1500m ha fet una marca de 4:38.28.

L’esportista ha declarat en entrevistes posteriors al campionat que ha patit molèsties al llarg de les competicions, uns problemes que no han impedit que s’alçara amb l’or de la seua categoria.

Amb la puntuació aconseguida, el d’Onil està més a prop dels Jocs Olímpics de Tokio.