Home Destacats Jorge Ureña, Eusebio Cáceres i Javier Mirón triomfen al Campionat d’Espanya d’atletisme

Jorge Ureña, Eusebio Cáceres i Javier Mirón triomfen al Campionat d’Espanya d’atletisme

0
SHARE
Jorge Ureña en la competició

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a La Nucía el Campionat d’Espanya d’Atlestisme on esportistes de les nostres comarques han participat arribant a ocupar llocs de privilegi als pòdiums de les seues modalitats.

Aquesta competició era l’última oportunitat per a alguns atletes per a estar presents als Jocs Olímpics de París 2024, entre els quals es troben per exemple els colivencs i medallistes internacionals Jorge Ureña o Eusebio Cáceres.

Per la seua banda, un dels atletes més complets d’Espanya, Jorge Ureña, ha estat proclamat capió d’Espanya de decatló després d’aconseguir 8.102 punts, que no han arribat als 8.150 que s’ha marcat com a mínima olímpica.  Ureña repetix títol, ja que ha estat campió en 2015, 2016 i 2021.

D’altra banda, Eusebio Cáceres, s’ha convertit en subcampió d’Espanya en la modalitat de salt de longitud amb 8,07, marca de l’any en aquest campionat, però no arriba a 8,27, mínima olímpica. Cal recordar que Cáceres va obtindre 8,21 m la setmana passada en Guadalajara.

A més, cal parlar de l’èxit de l’iberut Javier Mirón, qui ha quedat subcampió d’Espanya en 1.500 metres amb un temps de 3:36:15.