Home Cocentaina Jornades de portes obertes i estrena del Refugi antiaeri pel Dia Internacional...

Jornades de portes obertes i estrena del Refugi antiaeri pel Dia Internacional dels Museus a Cocentaina

229
0
SHARE

El Museu Municipal de Cocentaina, a través de la Regidoria de Cultura i Patrimoni, ha organitzat la ‘Vuitena edició del Mes Internacional dels Museus, maig de 2021’ amb diverses activitats per als propers dies 21 i 23 de maig amb el lema ‘El Museu de Cocentaina, Història i Art’.

Les activitats programades començaran amb una conferència impartida pel director del Museu de Belles Arts Gravina d’Alacant (MUBAG), Jorge Soler Díaz, el dia 21 de maig a les 19:30 hores al Centre Cultural El Teular. En aquesta ocasió, les persones assistents podran conèixer un dels millors museus de Belles Arts de la província d’Alacant.

Per al diumenge 23 s’ha previst obrir per primera vegada el recentment recuperat Refugi antiaeri de Cocentaina, ubicat al subsol del Palau Comtal, dins del marc de la celebració de les Jornades de Portes Obertes. A més, a les instal·lacions del mateix Museu al Palau, es realitzarà el taller didàctic titulat ‘Evolució de l’Escriptura’ per als xiquets. L’activitat també inclou la visita al mateix monument, assistida pel personal del Museu.

L’horari de les Jornades de Portes Obertes serà de 10:00 a 13:00 hores. L’entrada i la participació en les activitats serà gratuïta. Per motius de la situació sanitària, l’aforament serà limitat per la qual cosa s’han establert diversos passes prèvia inscripció en la pàgina web entrades.cocentaina.es. En cas que les inscripcions no superen el màxim d’aforament establert es podran admetre el mateix dia de la celebració de les jornades més visitants fins a completar-ho.