Home Almudaina José Luis Seguí i Jaume Pascual seran reconeguts com a Fills Predilectes...

José Luis Seguí i Jaume Pascual seran reconeguts com a Fills Predilectes de la Província

542
0
SHARE
José Luis Seguí, Alcalde d'Almudaina des de 1972 i el més antic d'Espanya, serà homentjat per la Diputació.

Dos localitats alacantines tenen l’honor de ser les que ostenten dos de les alcaldies més antigues de tota Espanya. És el cas de Almudaina i l’Alqueria d’Asnar i els seus respectius alcaldes José Luis Seguí (PP) i Jaume Pascual (PSPV) respectivament. Els dos són els màxims responsables de cadascuna de les dos localitats del Comtat des de 50 i 43 anys respectivament. Seguí, de fet, és el primer edil més antic de tot el país.

La seua trajectòria dedicada als seus veïns els ha valgut el reconeixement de la Diputació d’Alacant, que ha fet pública la seua intenció de reconèixer les seues figures atorgant-los la distinció de Fills Predilectes de la Província. Pel moment no hi ha una data fixada per a l’entrega de les distincions, tot i que el període d’adhesions per a tots dos guardons ja està obert. El que sí es sap és que es vol dur a terme amb actes a cadascuna de les seues poblacions.

Futur

Seguí i Pascual són alcaldes de les seues respectives localitats de forma ininterrompuda des de 1972 i 1979 respectivament. Mentre el primer encara està plantejant-se què fer cara a les properes eleccions, l’Alcalde de l’Alqueria ja ha confirmat que no concorrerà a uns nous comicis, abandonant la política després de més de 4 dècades. Tots dos han passat diverses ocasions pels estudis de tvA per a parlar de la seua història.