Inici Alcoià Josefa Mula Bru, investigadora del Campus de d´Alcoi de la UPV, entre...

Josefa Mula Bru, investigadora del Campus de d´Alcoi de la UPV, entre les millors científiques d´España

192
0
COMPARTIR

Josefa Mula Bru, investigadora del Campus d’Alcoi de la Universitat de València, es troba entre les millors científiques residents a Espanya, segons el rànquing elaborat pel grup per a la Difusió de l’Índex h (DIH).
Per a l’elaboració d’aquesta classificació, el grup DIH mesura tant la qualitat científica del personal investigador a partir del nnumero de citacions dels seus articles com el quocient entre cada investigador i la mitjana de tots els que apareixen en rànquing en la seua àrea.
Josefa Mula és Doctora Enginyera d’Organització Industrial i catedràtica d’Organització d’Empreses de la Universitat Politècnica de València (UPV), a més és membre de la comissió científica i tècnica del Centre d’Investigació en Gestió i Enginyeria de Producció (CIGIP) de la UPV i és subdirectora de Qualitat de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi de la UPV des de 2008.
Ha publicat (en col•laboració) més de 90 articles en revistes científiques de rellevància. Les seues contribucions principals se centren en la investigació i aplicació de mètodes quantitatius per a l’optimització dels processos de gestió de la producció (previsió de demanda, planificació, programació i control de la producció, entre altres) en empreses i cadenes de subministrament industrials. És coautora dels llibres editats per Springer: “Supply Chain Simulation: A System Dynamics Approach for Improving Performance” i “Operations Research Problems. Statements and Solutions”.

En l’actualitat, Josefa Mula lidera un projecte del pla nacional (CADS4.0) per al disseny i desenvolupament de la cadena de subministrament 4.0. És editora Cap del International Journal of Production Management and Engineering, editora del Journal of Industrial Engineering and Management, Direcció i Organització i Mathematical Problems in Engineering, editora convidada del Central European Journal of Operations Research i membre de l’equip editorial del International Journal of Operations Research and Information Systems i Modelling.