Home Alcoià El trofeu filaes calfa motors

El trofeu filaes calfa motors

664
0
SHARE

Els dies 10 i 11 d’abril tindrà lloc una nova edició del Trofeu Filaes. Recentment la sala d’actes del Centre d’Esports va acollir la primera de les dues reunions previstes amb representants de les filaes.
En aquesta reunió es van tractar temes diversos relacionats amb les diferents modalitats que durant aquests dos dies conjugaran esport i festa. Les modalitats seran futbol sala sènior i aleví, futbol 7 veterans i juvenil, futbol 8 infantil i cadet, bàsquet, petanca, cross, tenis taula, crossfit, pàdel, raspall i ciclisme BTT.
A la sessió es va parlar dels reglaments de les competicions i de seues les novetats. Cal destacar com a principal novetat que la cursa BTT es durà endavant en el circuit del Mas de la Safranera també variarà el circuit de cros a causa de les obres d’ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta, a més es va acordar, després de barallar diverses opcions que el pàdel es dispute en Urban Padesport perquè les filaes ho prefereixen allí en estar més prop del poliesportiu. Així mateix es va donar a conéixer el cartell que anunciarà l’esdeveniment i que un any més ha sigut elaborat per Juan Climent.
La pròxima reunió que serà en la que es farà el sorteig dels grups i horaris serà el 12 de març. Assistiran de nou representants de les 28 filaes, membres de l’Associació de Sant Jordi i personal del Centre d’Esports.