Home Alcoi Joventut prepara un ‘escape room’ al Refugi de Cervantes en el que...

Joventut prepara un ‘escape room’ al Refugi de Cervantes en el que col·labora tvA

748
0
SHARE

L’oferta d’oci per a la joventut a la ciutat d’Alcoi s’ha vist minvada tant en actes com en participació per la pandèmia de coronavirus. Un fet que ha provocat una reacció al departament de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi, que amb els seus tècnics al capdavant prepara noves activitats per a les properes setmanes. Una d’elles té a veure amb una moda vigent en l’actualitat, com és la ressolució de problemes que plantegen les conegudes com a ‘escape rooms’.

Aquesta iniciativa busca activar la capacitat de raonar i el pensament sota presió dels joves amb una finalitat lúdica. En el cas d’Alcoi, l’escenari del que tindran que escapar els participants serà el Refugi de Cervantes. L’activitat tindrà lloc per Tots Sants i en ella podran participar grups de 8 persones amb horaris alterns per a garantir les mesures de seguretat sanitària.

tvA, l’unica televisió de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla ha col·laborat en aquesta iniciativa per a aportar-li major verosimilitud. El interessats poden informar-se en el propi Centre Cervantes Joves (CCJ) de la capital alcoiana.