Inici Alcoi Juan Abad guanya el concurs i és elegit com a Sergent Cristià...

Juan Abad guanya el concurs i és elegit com a Sergent Cristià Infantil de la Festa d’Alcoi

334
0
COMPARTIR

Els Moros i Cristians d’Alcoi han renovat a un dels càrrecs que formen part del quadre de protagonistes anuals de la Festa. En aquest cas ha sigut el torn per al Sergent Cristià Infantil, que té un dels seus principals moments de protagonisme durant la celebració de la Glòria. L’esdeveninent suposarà l’estrena per al nou càrrec i tindrà lloc el proper mes d’abril, abans de l’arribada dels festejos.

Fins a 5 candidats s’ha presentat a un concurs que ha tingut lloc a la filà Gusmans. Juan Abad pels Alcodianos, Víctor Cuenca pels Gusmans, Hèctor Camarasa i Ces Zapata pels Navarros i Arnau López pels Ligeros. Tots ells han desfilat sota els acords del pasdobles ‘Aitana’, ‘Chordiet’, ‘El K-Sat el Yedid’ i ‘Primavera’ per a ser avaluats pel jurat i davant un nombrós públic.

Finalment, els membres del jurat han decidit que siga Juan Abad el que represente a les joves tropes cristianes durant les properes Festes de Moros i Cristians a Alcoi. Tot després d’haver mostrat la seua qualitat amb la llança a l’hora de comandar l’esquadra. Ni els nervis han pogut impedir que el jove dels Alcodianos s’haja imposat en un concurs molt seguit per familiars dels concursants i festers alcoians.