Inici Alcoi Juan Serrano abandona la Presidència del C.D. Alcoyano

Juan Serrano abandona la Presidència del C.D. Alcoyano

336
0
COMPARTIR

Després de 12 anys com a President del C.D. Alcoyano, Juan Serrano acaba de confirmar la seua renuncia al càrrec, que es farà oficial el proper dilluns de manera notarial. Serrano, considerat per un autèntic geni d’Alcoi com era el tristment desaparegut i gran mecenes Lionel Grau, com “el millor President de la historia de l’Alcoyano”, va tindre amb l’ascens a Segona A el punt àlgid de la seua gestió, mentre que el pijor va ser el descens a 3ª fa 2 anys.

El fins ara President del Depotivo estava mol molest amb els comentaris que últimament van ixir inclòs de la seu del club, i de manera especial amb les paraules que aquest dijous li va dedicar el Director Esportiu, Jose Luis González. El propi González no es va mossegar la llengua a l’hora de d’exigir la dimissió de l’actual President, Juan Serrano, ja que va ser molt explícit en demanar aire fresc en l’entitat blanc-i-blava. Des que l’Alcoyano va disputar el partit de playoff que va perdre front a l’Atzeneta, que es va especulant amb la dimissió del màxim mandatari alcoianista”.

Finalment, aquest mateix divendres s’ha produït la noticia i resta per veure quin camí pren un C. D. Alcoyano que afronta la temporada del seu retorn a 2ªB sense un cap visible, pel moment. Ara depén del Consell d’Administració nomenar un nou president. Alguns mitjans alcoians apunten a noms com Toni Justícia com a relleu de Serrano.

Per José Carlos Pla.