Home Alcoi Juanjo Olcina i la seua junta, reelegits amb holgura al front de...

Juanjo Olcina i la seua junta, reelegits amb holgura al front de l’Associació Sant Jordi

0
SHARE

L’actual president de l’Associació Sant Jordi (ASJ) d’Alcoi, Juanjo Olcina,ha resultat reelegit aquest dijous com a President de l’ens encarregat d’organitzar els Moros i Cristians més coneguts del món. Juntament amb ell, la majoria de la Junta Directiva que l’ha acompanyat durant els darrers 4 anys al front de la institució més nombrosa de la ciutat dels ponts.

Ha sigut en el transcurs d’una Assemblea Ordinària en el que la candidatura d’Olcina ha rebut 47 vots favorables entre filaes i majorals. A banda, la del reelegit com a president de l’ens era l’única candidatura que concorria als comicis interns de la Festa alcoiana. Membres de la Junta Directiva de l’ASJ com Vicente Bas, Rafael Torregrosa, Gonzalo Abad, Pau Acosta, Juan Antonio Domínguez, Víctor Hugo Ribes o Juan Antonio Canalejas també han sigut reelegits per a seguir formar part del cos directiu de l’ens.

L’assemblea també ha donat el seu suport a la decisió de l’ASJ i l’Ajuntament d’ajornar les Festes de 2020 fins que la situació sanitària permeta la seua celebració. Les filaes de càrrec també s’han compromès a mantenir el compromís de representar a la Festa alcoiana quan puga dur-se endavant, cosa que també ha ocorregut amb el Sant Jordiet, Fernando Rius.