Home Alcoi Juliol atrau a més de 25.000 banyistes a les piscines municipals alcoianes

Juliol atrau a més de 25.000 banyistes a les piscines municipals alcoianes

1063
0
SHARE

Les altes temperatures de l’estiu solen ser garantia d’ús per part dels alcoians que no tenen piscina pròpia en quant a les instal·lacions aquàtiques municipals. Enguany, només al mes de juliol han sigut 25.300 els usuaris de les 3 piscinies municipals d’Alcoi: la José Trenzano, la de Caramanzel i la de Batoi. Entre les 3 han sumat aquesta xifra durant un juliol que ha registrat elevades temperatures durant pràcticament totes les jornades.

Precisament la climatologia és un dels elements que determina l’assistència a aquest servei municipal, que busca oferir possibilitat d’oci als veïns durant els mesos estivals, a pesar de ser un servei deficitari. D’ací que des de l’Ajuntament consideren que les inversions dutes a terme no siguen un factor de capital importància a l’hora de registrar més o menys usuaris a les piscines.

Per instal·lacions, la més concorreguda ha sigut la José Trenzano, que ha rebut més de 10.800 banyistes en juliol; la segueix la de Caramanxel, que ha albergat més de 8.600 persones, mentre que la de Batoi s’ha quedat en més de 5.800 usuaris durant juliol.