Home Alcoi Jutgen a un home acusat d’abusar d’una amiga de la seua filla...

Jutgen a un home acusat d’abusar d’una amiga de la seua filla després de drogar-la entre 2013 i 2017 a Alcoi

498
0
SHARE

Que l’amiga de qualsevol xiqueta passe nits amb ella a la llar dels seus pares no és cosa estranya a edats infantils. Una situació que es donava en una família alcoiana entre els anys 2013 i 2017, quan elbergaven al seu domicili a una amiga de la filla de la parella durant diferents nits. Les dos xiquetes dormien juntes al llit de la filla dels propietaris, però la convidada podria haver sigut víctima d’abusos sexuals durant eixe període.

És el que tracta d’esclarir-se a l’Audiència Provincial d’Alacant, on es jutja a un veí d’Alcoi acusat presumptament d’abusar de l’amiga de la seua filla a base de tocaments i, inclús, de violar-la sent aquesta menor d’edat. La pròpia filla de l’acusat fou qui va revelar tant a sa mare com a la seua amiga la troballa de vídeos de contingut pedòfil on va reconèixer tant a son pare com a la seua amiga i que haurien sigut inclús compartits en internet.

El modus operandi que baralla la Fiscalia suposa que el pare utiitzaria medicaments per a drogar a totes dos xiquetes per a que no es despertaren. Els administrava a les xiquetes mesclats amb un batut que els oferia abans de dormir. Cosa que l’acusat aprofitaria per a abusar de l’amiga de la seua filla sense que aquesta fora conscient del que passava. Els medicaments obraven en poder de l’acusat degut a que tant ell com la seua parella s’encarregarien de cuidar a persones majors que necessitarien d’aquesta medicació.

Els agents de la Policia Nacional han accedit durant la investigació a l’ordinador del pare, on han trobat indicis dels vídeos que denunciava la seua filla. Tot a pesar de que, segons l’informe, el presumpte autor dels fets hauria intentat esborrar els arxius, alguns dels quals han sigut recuperats. Fou la seua pròpia dona qui va denunciar el cas, juntament amb la família de la xiqueta que hauria patit els abusos. Un extrem que l’acusat ha negat, argumentant que l’ordinadors era utilitzat per vàries persones i que l’acusació es fonamenta en una vejança de la seua dona per una discusió de parella.

L’home s’enfronta a una pena de fons a 20 anys de presó per un delicte d’abusos sexuals i altre de tinença de pornografia infantil.