Home Turisme La 41 edició de FITUR se celebrarà de 19 al 23 de...

La 41 edició de FITUR se celebrarà de 19 al 23 de maig de 2021

0
SHARE

La pròxima edició de la Fira internacional de Turisme, FITUR 2021 se celebrarà del 19 al 23 de maig del pròxim any, segons han acordat IFEMA i el Comité Organitzador de FITUR, després d’una meditada decisió que, de manera excepcional, situa a aquesta convocatòria com a essencial per a la recuperació del negoci turístic, en unes dates que permetran preservar el seu alt impacte internacional i amb això, afavorir el re-trobe professional d’empreses, països i destinacions i l’impuls tan necessari de l’activitat turística mundial.
IFEMA està centrant tots els seus esforços a presentar una edició destinada a contribuir a la recuperació del turisme en un moment en què el paper dinamitzador de FITUR és crític i decisiu. Per a això, és particularment important posar el focus a optimitzar la seua capacitat de convocatòria, a més d’enriquir els seus continguts especialitzats i nous nínxols de negoci, així com a potenciar espais de coneixement que contribuïsquen a rellançar l’activitat turística, nacional i internacional, com un dels grans motors de creixement econòmic del món i molt especialment a Espanya, on el sector turístic és el més important, tant en termes de PIB, com d’ocupació.
FITUR compta amb el suport unànime de la indústria turística d’Espanya i és actualment la segona fira més important del món i primera en el seu impacte en l’àmbit iberoamericà. Cada edició reuneix a més de 11.000 empreses de 165 països, així com representacions oficials de gran part de les nacions del món.
Constitueix a més el major esdeveniment a Espanya entorn del negoci turístic, amb més de 250.000 assistents de tot el món, així com quant a innovació i promoció de nous segments de turisme, lideratge tecnològic en gestió turística, i eina de transferència de coneixement.
La seua convocatòria anual representa un impacte econòmic de 330 milions d’euros, amb la conseqüent repercussió directa en la recuperació de l’activitat turística i dinamització dels sectors vinculats al turisme a Madrid.