Home El Comtat La 4a edició de ‘Egyptian Race’ de Muro ha organitzat una prova...

La 4a edició de ‘Egyptian Race’ de Muro ha organitzat una prova nocturna amb un corredor local com a guanyador

337
0
SHARE
4a edició de l'Egyptian Race a Muro

La quarta edició de la cursa d’obstacles ‘Egyptian Race’ a la Comunitat Valenciana ha sigut celebrada a Muro. Aquesta edició compta amb la peculiaritat de ser una prova nocturna, provocant l’interés de corredors d’arreu de l’estat espanyol a voler participar.

Els 300 participants van haver de superar els 38 obstacles minuciosament col·locats al llarg de 8 km de cursa per l’organització, fet que no va minvar el més mínim l’esperit de superació dels participants.

El corredor local Allas Douware, del Club ‘Les Llebres’, va quedar primer a la categoria èlit masculina amb un temps de 37:13. Per la seua part, la corredora Yessica Velasco del club ‘Umbroken Proteam’ va guanyar a la categoria femenina amb 50:34.

A més, caldria destacar l’excel·lent paper desenvolupat pels atletes murers del Club ’Les Llebres, ja que, a la victòria d’Allas Souware cal afegir el seté lloc de Ricardo Santamaria i l’onzé de Víctor Pascual, tots ells a la general masculina èlit.

Des de la Regidoria d’Esports de Muro destaquen “l’immillorable ambient que s’ha aconseguit, el públic nombrós” així com felicitar a tots els corredors “per l’encomiable esforç que han realitzat, i desitjar-los que s’hagen emportat un molt bon record de la prova”.