Home Alcoi La Camara d´Alcoi celebra aquest dimarts una jornada formativa sobre Oleoturisme

La Camara d´Alcoi celebra aquest dimarts una jornada formativa sobre Oleoturisme

102
0
SHARE

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi, en col·laboració amb la Xarxa Gastroturística l’Exquisit Mediterrani, ofereix aquest dimarts 16 de novembre una jornada formativa per a millorar la competitivitat de les empreses de turisme gastronòmic.
S’engloba dins d’una sèrie de cicles programats per Turisme de la Generalitat, i en aquest cas se centra l’atenció en un segment de la restauració turística i l’agroturisme com és l’oli, un producte tradicional i de qualitat a les comarques de l’Alcoià-El Comtat. En Concret, per a la Jornada d’Alcoi s’aborda el ‘Oleoturisme’.
La Jornadacontará amb la presència de productors d’olis de gran qualitat de les Comarques de l’Alcoià i El Comtat, que exposaran les seues experiències davant els assistents presencials i també els virtuals, ja que Cambra Alcoi oferirà la sessió per streaming a través del Canal de Youtube del portal informatiu www.aramultimedia.com
El programa començarà a les 17 hores amb la presència del president de la Cambra d’Alcoi, Pablo de Gràcia, el director general de Turisme de la Generalitat, Herick Campos, i Lorena Zamorano, regidora de Turisme d’Alcoi. A les 17.15, quatre experts productors d’oli de les comarques exposaran les seues experiències i revelaran les claus de l’èxit dels seus projectes. Els acompanyarà Indira Amaya, presidenta de l’Associació Provincial de Turisme Alacant interior.

Els experts són:
-Gonzalo Estela, de FADIT
-Carlos Pérez. SAT AGROFRUIT. Olis la Costurera
-Pau Ferrando. Almàssera de Millena
-Enrique Such. Aciete Terrvs

Després del col·loqui entre tots dos i els assistents, Antonio Crespo, director del CDT-L’Exquisit Mediterrani, tancarà la jornada.

És una trobada dirigida a negocis vinculats al sector de l’Oli, productors d’olives, almàsseres, envasadors d’oli, comercialitzadors i restaurants que incloguen en la seua cuina l’oli d’oliva.