Home Alcoi La Cambra de Comerç d’Alcoi fomenta l’economia local amb un sorteig pel...

La Cambra de Comerç d’Alcoi fomenta l’economia local amb un sorteig pel Dia del Comerç

0
SHARE

La Cambra de Comerç d’Alcoi ha presentat hui una campanya en col·laboració amb la Diputació d’Alacant per a la dinamització del comerç a la ciutat per fomentar la compra en negocis locals i ajudar els petits empresaris, autònoms i comerciants. Sota el lema “3000 raons per comprar al nostre comerç”, la campanya consta d’un sorteig amb un premi de 1000 euros i dos premis de 500 euros.

Les butlletes per al sorteig s’obtindran fent compres als diferents comerços alcoians adscrits a la campanya entre el 25 de setembre i el 21 d’octubre. Els negocis aniran atorgant encunys als seus clients en funció del nombre de compres. Cada butlleta requerirà tres encunys i haurà de ser dipositat a les urnes de la cambra de comerç situats per la ciutat abans de la realització del sorteig el 25 d’octubre, Dia del Comerç.

La Diputació d’Alacant ha aprofitat per a recordar que aquesta no ha estat la seua única inversió a Alcoi aquest any. A més, també s’ha destacat que el projecte rural per a les ajudes a la digitalització a pobles petits és tot un èxit, ja que ja s’han adherit tots els municipis de menys de 1000 habitants de les comarques de l’Alcoià i el Comtat.