Home Destacats Ibi, Catalla i Caudete mostren la seua festa al 1r Encontre d’Ambaixades...

Ibi, Catalla i Caudete mostren la seua festa al 1r Encontre d’Ambaixades UNDEF

0
SHARE

El passat de setmana la vila d’Ibi va acollir la primera edició de l’Encontre Nacional d’Ambaixades UNDEF, on tots els veïns van poder gaudir d’una representació per part d’Ibi, Castalla i Caudete. Un esdeveniment acollit dins la subvenció de la Generalitat Valenciana per realitzar diferents actes relacionats amb el món fester.

L’ambaixada és l’acte dels Moros i Cristians que els aporta a les festes la seua transcendència històrica i cultural on generalment apareixen representats un capità, un ambaixador i un sentinel·la de cada bàndol. L’Ajuntament d’Ibi ha manifestat un gran interés per acollir a la seua població aquest encontre, motiu per el qual, van mantindre el castell sense desmuntar al carrer Les Eres.

Primer va ser el torn d’Ibi, que va representar ambdues ambaixades, mora i cristiana. Per la seua banda, Castalla va representar una ambaixada i Caudete la segon part de la seua representació de la reconquesta. Després d’un matí d’emocions la jornada va ser categoritzada per la UNDEF, l’ajuntament i la comissió de festes com un èxit.e