Home Alcoi La candidata número 1 al Congrés participa en un acte amb interventors...

La candidata número 1 al Congrés participa en un acte amb interventors i apoderats a Alcoi

0
SHARE
Rafael Serralta, Macarena Montesinos, Noélia Úbeda i Carlos Pastor

Macarena Montesinos, candidata número 1 al Congrés participa en un acte amb interventors i apoderats a Alcoi, juntament amb el portaveu del PP local i diputat provincial, Carlos Pastor i els integrants de la llista del PP al Congrés, Noelia Úbeda i Rafael Serralta.

La cap de llista del PP al Congrés ha declarat que la província d’Alacant “ha estat la més castigada, la darrera als Pressupostos Generals de l’Estat”. En aquest sentit, Montesinos ha criticat que Pedro Sánchez “utilitze els pressupostos i el finançament per castigar o premiar segons els interessos i la província ha tingut la desgràcia de ser la més perjudicada, la darrera dos anys seguits”.

La número 1 del PP ha criticat “les mentides que en matèria de finançament acumula Sánchez, ja que va dir que a finals del 2021 hi hauria un nou finançament i encara estem esperant”.

Montesinos ha exposat que: “davant d’aquest ninguneo, d’aquestes mentides i d’aquest abandonament, Feijóo s’ha compromès cada vegada que ha vingut a aquesta província ia la Comunitat Valenciana amb les inversions i el finançament que aquesta província mereix i necessita”.

Finalment, el cap de llista del PP al Congrés ha demanat “la mobilització més gran per diumenge que ve.”