Home Alcoi La col·laboració ciutadana permet localitzar en Alcoi a l’autor de destrosses en...

La col·laboració ciutadana permet localitzar en Alcoi a l’autor de destrosses en diversos vehicles a la zona del Camí

0
SHARE

En la vesprada d’aquest dijous 10 de desembre, la Policia Local d’Alcoi va rebre avisos del veïnat de la Zona Alta. En concret informaven que una furgoneta havia colpejat vehicles estacionats en el carrer Doctor Guerau cantó amb El Camí i posteriorment havia estat a punt d’atropellar a una dona.

Una patrulla es va personar en la zona i gràcies a la descripció per part de diversos testimonis i d’una nova trucada que va identificar la matrícula va permetre esbrinar la identitat de la persona que anava conduint. La patrulla es va dirigir al seu domicili on el conductor va arribar als pocs minuts, conduint la furgoneta. Va donar positiu tant en alcohol com en drogues.

S’està procedint a l’atestat que és complicat atés que hi ha hagut danys materials a un gran nombre de vehicles, encara que no massa greus; i també pot haver-hi un presumpte delicte per conduir baix els efectes de l’alcohol i conducció temerària. “Vull donar l’enhorabona a la nostra Policia Local, que una vegada més ha fet un gran treball, i també agrair a tota la ciutadania que ha col•laborat i ajudat a identificar al presumpte autor dels fets”, ha afirmat el Regidor de Seguretat, Raül Llopis.