Home Ibi La col·laboradora social Carmen Garrigós donarà nom al Centre Social Polivalent d’Ibi

La col·laboradora social Carmen Garrigós donarà nom al Centre Social Polivalent d’Ibi

0
SHARE

Ibi ha perdut recentment a una de les figures més representatives de la població en l’àmbit de la solidaritat i l’atenció social. Es tracta de la col·laboradora social Carmen Garrigós. Es tracta d’una persona molt volguda a la localitat i que ha passat la major part de la seua vida ajudant als demés, tant a Ibi com en diferents missions per diferents punts del planeta. Va formar part del departament de Salut Pública i Desenvolupament d’Unicef durant un quart de segle.

La seua pèrdua ha provocat una sèrie de reconeixements a la seua figura a la vila joguetera. Entre ells, el fet de renomenar el Centre Social Polivalent de la localitat amb el nom de Carmen Garrigós. Però aquest no és l’únic homenatge que la seua localitat natal li retrà a una dona que defineixen com valenta i lluitadora. En el marca de la programació iberuda del Dia Internacional de la Dona també es subratllarà la seua figura.

Serà mitjançant els actes previstos per a donar visibilitat a la lluita per la igualtat a Ibi, i que inclouen xerrades i recorreguts pel terme municipal. Esdeveniments on també es retrà homenatge a la figura de Garrigós. L’acte oficial al Centre Social Polivalent està previst per al proper dilluns 9 de març.