Home Destacats La col·lecció ‘AniReal’ de la marca colivenca Berjuan, millor joguet del 2023...

La col·lecció ‘AniReal’ de la marca colivenca Berjuan, millor joguet del 2023 segons l’AEFJ

0
SHARE

La fàbrica de nines Berjuan, amb seu a Onil, ha desenvolupat una col·lecció d’animals nadons que fomenten la imaginació i els jocs d’imitació, a més de conscienciar la connexió amb la natura, desenvolupant una major estima pels animals. Aquesta col·lecció està feta totalment a Espanya i amb materials amb què es fabriquen les nines tradicionals (vinyl), a més tenen el cos tou, cosa que permet que puguin adoptar diferents postures, vénen proveïts d’un bolquer el que fa que els nens puguin jugar amb ells des d’una edat primerenca, cosa que podria inspirar les generacions futures a tenir cura i protegir el medi ambient, promovent un món més sostenible.

Criteris que es valoren

Els premis al Millor Joguet són els guardons que anualment reconeixen els millors productes de l’any a les diferents categories. Destaquen aspectes com: disseny, valors, innovació o jugabilitat. Un jurat compost per professionals experts en diferents camps relacionats amb la infància, disseny, psicologia, educació, consum i comunicació, a més de responsables de producte de la distribució i comerç, és l’encarregat d’avaluar-los.

AniReal ha estat guanyadora a la categoria de joguets d’imitació, que té una gran importància en el desenvolupament general dels xiquets, involucrant i potenciant el llenguatge, les habilitats socials i emocionals, la creativitat i la resolució de problemes