Home Alcoià La Comissió Executiva Comarcal del PSOE de la comarca: “volem mostrar el...

La Comissió Executiva Comarcal del PSOE de la comarca: “volem mostrar el més absolut rebuig a l’incompliment de l’acord de Compromís i EU d’investidura d’Onil i l’Alqueria d’Asnar”

646
0
SHARE
Imatge investidura d'Onil 2023

Comunicat emés per la Comissió Executiva Comarcal del PSPV-PSOE de la comarca de la Muntanya:

La Comissió Executiva Comarcal del PSPV-PSOE de la comarca de la Muntanya, en la seua reunió d’aquest dijous 22 de juny, vol mostrar el seu més absolut rebuig a l’incompliment de l’acord d’investidura d’alcaldies per part de Compromís i d’Esquerra Unida en els municipis d’Onil i la l’Alqueria d’Asnar, on amb motiu d’aquest incompliment totes dues alcaldies han anat a parar a les mans de la dreta, impossibilitant, per tant, que es continuen desenvolupant polítiques de progrés i avanç per a la majoria de la societat.

Des del PSPV-PSOE de la comarca ens reafirmem en el compliment d’aquest acord signat pel PSPV, Compromís i Esquerra Unida. La intenció del qual és propiciar el màxim nombre d’alcaldies i governs progressistes en el conjunt de la Comunitat Valenciana, rebutjant pactes amb altres forces que puguen impedir aquests governs de progrés.

Per tant, en conseqüència i a causa de l’incompliment d’aquest acord:

1. Sol·licitem a la resta de partits signants que prenguen les mesures oportunes contra els qui hagen trencat aquest pacte.

2.D’igual manera, des de la nostra organització sol·licitarem a l’òrgan competent que es prenguen les mateixes mesures contra les companyes o companys del nostre partit que hagen incomplit l’acord.

3.Mostrem tot el nostre suport a les agrupacions d’Onil i la l’Alqueria d’Asnar i a les seues decisions en favor d’aquest compliment.