Home Alcoi PP Alcoi assenyala que “el “Pacte del Parterre” costarà quasi 1 milió...

PP Alcoi assenyala que “el “Pacte del Parterre” costarà quasi 1 milió d’euros a l’any als alcoians”

415
0
SHARE
Imatge Plenari Alcoi dia 22 de juny de 2023

Després que l’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés, haja conformat el govern per a aquesta legislatura amb un total de 12 assessors, 6 tinents alcalde i amb tots els seus regidors amb dedicació exclusiva el Partit Popular alcoià ha assenyalat que: “tot això costarà als alcoians i alcoianes un total de 982.000€”.

Els populars alcoians han manifestat que: “aquesta xifra és una xifra elevada que deixa de manera evident que aquest pacte del Parterre té, entre altres coses, la intenció de col·locar a tots els assessors possibles per a poder així acontentar els seus socis de govern”.

Carlos Pastor portaveu del Partit Popular a Alcoi afirma que “Toni Francés amb això i amb l’assignació de personal eventual al PP desproporcionada segons la nostra representació, l’única cosa que pretén és posar-nos bastons a les rodes en el nostre treball com a oposició que fiscalitza i vigila al govern municipal”

A més, afig que “Francés ha necessitat pagar un preu molt elevat per a poder aconseguir el suport del seu soci de govern i així continuar estant enfront de l’alcaldia d’Alcoi. Un preu que abans o després repercutirà en la qualitat de vida dels ciutadans que vivim a Alcoi”

SESIO PLENÀRIA DE COMPOSICIÓ DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL

Carlos Pastor portaveu del Partit Popular apunta que “hem votat en contra de la composició proposada pel propi alcalde Toni Francés ja que al nostre parer hi ha una clara desproporció quant a dedicacions exclusives i la representació del grup municipal del PP a l’Ajuntament d’Alcoi amb 8 regidors i més de 8.000 vots en les passades eleccions municipals. És a dir que ens han deixat amb menys dedicacions que en la passada legislatura sent llavors 4 edils del PP”.

Pastor afig que “a pesar que Francés vol posar-nos bastons a les rodes en el desenvolupament del nostre treball com a oposició, des del PP exercirem la nostra labor com a oposició de fiscalitzar i vigilar al govern de la ciutat amb responsabilitat i en benefici de tots els alcoians i alcoianes”.