Home Cocentaina La contestana María Teresa Cerver és l’autora del cartell de Fira de...

La contestana María Teresa Cerver és l’autora del cartell de Fira de Tots Sants 2018

0
SHARE

El passat dimarts 10 de juliol es va escollir el cartell que representarà la nova edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2018. Aquesta decisió va ser fruit del treball del Consell de Fira amb l’assessorament dels membres de l’Associació de Fotografia de la localitat, qui van haver de decidir entre els 10 treballs presentats que van passar a la fase final.

A aquest concurs es van presentar, com cada any, propostes arribades des de diversos punts de la geografia espanyola, donat que els participants coneixen la importancia d’aquesta festa contestana declarada d’Interés Turistic Nacional.

L’obra guanyadora ha estat la presentada per la contestana María Teresa Cerver Gisbert, qui a més de veure convertit el seu treball en l’emblema del nou any de Fira de Tots Sants, rebrà un premi en metàl·lic per valor de 1.000 euros. La guanyadora ha mostrat des de ben menuda l’interés pel dibuix, afició que va heretar de la seua mare. En els estudis superiors va mostrar molt d’interés per aprendre diverses facetes en el camp del dibuix i la pintura. Després d’altres experiències laborals, des de 2002, forma part de la plantilla professional d’una coneguda empresa ubicada a Cocentaina, en la qual treballa al seu departamento de disseny.

El cartell de la Fira de Tots Sants no serà la primera obra seua que arribe a l’esfera pública, també va fer el cartell de la Mare de Déu del Mircale (2003), ha dissenyat el logotip de la Junta Central de Confraries SS de Cocentaina (2006), el cartell de la Setmana Santa Contestana (2009), el cartell de la Cavalcada del Reis Mags de Cocentaina (2012) i ha desenvolupat la identitat corporativa d’un establiment hostaler local (2014). A més, entre els anys 2011 fins al 2016 va dirigir i coordinar la revista de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina.

El cartell de Maria Teresa Cerver es desvelarà públicament el proper divendres 5 d’octubre a l’acte oficial de presentació de la Fira de Tots Sants 2018. Aquest acte, a més, aprofitarà per explicar les principals novetats o canvis del certamen a la ciutadania.