Home Beniarrés La Cova de l’Or de Beniarrés tanca la seua activitat al public...

La Cova de l’Or de Beniarrés tanca la seua activitat al public fins setembre per evitar les altes temperatures de l’estiu

0
SHARE
Imatge de la Cova de l'Or de Beniarrés

El jaciment arqueològic de la Cova de l’Or, ubicat a Beniarrés, tancarà la seua activitat cultural al públic dilluns que ve fins al dia 7 de setembre per evitar les altes temperatures de l’estiu.

Els propers 13 i 14 de juliol seran els darrers dies de la temporada i es pot reservar l’entrada o consultar més informació a través de www.marqalicante.com

Des de la seua obertura al juny del 2021, més de 2.500 persones han visitat el Centre d’Interpretació i el jaciment neolític.

La Fundació CV MARQ gestiona al costat de l’ajuntament de la localitat aquesta interessant proposta, que ofereix al visitant un recorregut complet tant pel centre d’interpretació com pel propi enclavament.

La Cova de l´Or és un jaciment arqueològic de referència internacional del Neolític que ha estat posat en valor com a museu per la Diputació, a través de les àrees d´Arquitectura i de Cultura. Aquest procés, iniciat el 2016, ha contemplat la millora dels accessos i el condicionament de l’exterior de la cavitat per facilitar les visites. Així mateix, s’han adoptat altres mesures de seguretat i accessibilitat amb la instal·lació d’una passarel·la per accedir.

L´activitat, disponible dissabtes, diumenges i festius, comença amb una visita guiada al Centre d´Interpretació que inclou un recorregut pel museu i la projecció d´un vídeo per contextualitzar l´espai i el seu entorn. Des d’allà, l’itinerari continua en vehicle -inclòs al servei ofert- fins a l’inici del sender que condueix al jaciment.