Home Alcoi Rotary Club Alcoy Font Roja entrega els Premis Valora 2024 a Carmelitas...

Rotary Club Alcoy Font Roja entrega els Premis Valora 2024 a Carmelitas Vedruna i al voluntarial de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi

0
SHARE
Imatge guardonats Premis Valora 2024

El passat dissabte 29 de juny, el Rotary Club Alcoy Font Roja va celebrar una gala especial en què es van lliurar els Premis Valora 2024, reconeixements destinats a destacar la tasca de persones i organitzacions que han demostrat un compromís excepcional amb la societat alcoiana. En aquesta ocasió, els guardonats van ser les religioses de la Congregació Carmelitas Vedruna i la comunitat de voluntariat de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi a la categoria júnior.

Isabel Molpeceres, Manolita González i Pilar Iniesta, destacades religioses de la congregació de les Carmelitas Vedruna, han estat distingides amb el prestigiós Premi Valora 2024, atorgat pel Rotary Club Alcoi Font Roja. Aquest guardó reconeix la seua dedicació i servei incondicional a la comunitat alcoiana durant més de cinc dècades. El reconeixement honra el compromís i el suport incansable brindat per aquestes dones als més desafavorits, subratllant la tasca humanitària de la congregació.

Al llarg dels anys, Molpeceres, González i Iniesta han treballat amb fervor i devoció, i s’han convertit en pilars d’esperança i suport per a molts. La seua tasca no només ha beneficiat directament aquells en necessitat, sinó que també ha servit d’exemple i d’inspiració per a la societat en general, demostrant un profund compromís i amor als demés.

Durant la cerimònia de lliurament del guardó, les religioses van compartir detalls sobre la trajectòria i les múltiples iniciatives que han liderat en benefici de la comunitat. Els seus emotius testimonis van ressonar profundament entre els assistents, provocant una ovació  que es va prolongar durant diversos minuts, en senyal d’admiració i respecte per la seua contribució invaluable. Aquest moment de reconeixement subratlla la importància de la feina i l’impacte positiu que han tingut a la vida d’innombrables persones.

D’altra banda, el voluntariat de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi va ser premiat amb la categoria júnior, per la seua significativa contribució a la comunitat, combinant formació acadèmica amb activitats de servei social en què han abordat dues perspectives fonamentals. La primera ha estat el voluntariat tradicional, on els estudiants han dedicat el seu temps i esforç a entitats col·laboradores com Dona Mare, Hogar Infantil i UDP Alcoi, demostrant el gran compromís que presenten amb la comunitat. Alhora, aquest grup de voluntaris desenvolupa les seues tasques a través de l’aprenentatge-servei, on apliquen els coneixements acadèmics en projectes reals que beneficien directament la societat, creant un gran impacte durador i tangible. Aquest premi el va rebre Pau Miró, responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Cooperació i Igualtat de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, juntament amb el director, Pau Bernabéu.

A la mateixa cerimònia, es va realitzar el canvi de càrrecs del Rotary Club Alcoy Font Roja, on Ignacio Miró va assumir la presidència en substitució de José Antonio Cortés.

També es van lliurar reconeixements a diverses entitats col·laboradores, com Creu Roja, Mercat de Sant Roc, Fundación Crecer Jugando, el Col·laborador Solidari, Lorenzo Gisbert, Keyto Informàtica i l’Associació Cultural Samarita, pel seu suport i contribució al club.

L’esdeveniment va concloure amb discursos de l’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, i José Antonio Cámara, assistent del governador del Districte 2203, que van destacar la importància de la solidaritat i el compromís comunitari.