Inici Alcoi La creixent participació al Carnestoltes obliga a avançar el seu inici a...

La creixent participació al Carnestoltes obliga a avançar el seu inici a Alcoi

464
0
COMPARTIR

Fa una dècada que la ciutat d’Alcoi celebra el seu Carnestoltes, a més buscant dates que no coincidisquen amb aquesta festivitat a les localitats de l’entorn alcoià. Tot i ser relativament recent, la participació és cada vegada més destacada a la ciutat dels ponts, on existeixen moltes escoles de dansa que tenen en el Carnestoltes una oportunitat per a mostrar les seues capacitats.

L’organització parla de 1.900 persones participant en el Carnestoltes d’Alcoi 2019 només en la vessant de grups de ball, pel que la participació és molt destacada. Enguany hi han filaes que s’han mostrat interessades en participar de manera grupal en la festa, pel que els organitzadors han decidit avançar l’inici de la desfilada des del Partidor a les 19 hores. La idea és acabar abans de sopar per a, posteriorment, entregar els premis a les millors disfresses i grups i començar amb la disco mòbil.

Des dels seus primers anys, el Carnestoltes d’Alcoi compta amb premis per a guardonar la imaginació dels participants. Enguany seran un total de 800 euros en premis en metàl·lic, incloent un guardó per a la millor ambientació musical. Participar en aquesta festa és gratuït, però requereix d’inscripció a la pàgina web de l’empresa organitzadora, l’alcoiana SEA eventos. La desfilada tindrà lloc el proper 29 de febrer pels carrers del centre d’Alcoi.