Home Cultura El Museu de la Biodiversitat d’Ibi rep més de 13.000 visites durant...

El Museu de la Biodiversitat d’Ibi rep més de 13.000 visites durant 2019

558
0
SHARE

Els museus són alguns dels principals atractius de cada localitat a l’hora d’atraure visitants. Juntament amb el patrimoni, permeten conèixer més al voltant de la pròpia localitats que els alberga o sobre algun contingut específic relacionat amb la població. En el cas d’Ibi són diverses les infraestructures museístiques, entre les que es troben el Museu Valencià del Joguet o el de la Biodiversitat.

Aquest segon és, a més, un punt de concentració de coneixement respecte a l’entorn natural, privilegiat en el cas de la vila joguetera. En ell es dona cabuda a una mostra significativa de la biodiversitat, no sols la relacionada amb Ibi, sinó de bona part del món. El museu, a banda del seu fons expositiu continu, també programa mostres temporals centrades en temes com els insectes, les fibres vegetals i inclús la literatura relacionada amb la natura.

Tant és així que el Museu de la Biodiversitat ha acollit durant el passat 2019 a quasi 13.200 visitants a les seues instal·lacions. Les xifres suposen un augment respecte a les de l’any anterior i marquen la línia a seguir per a l’Ajuntament, que gestiona la infraestructura juntament amb la Universitat d’Alacant (UA). Vora el 40% dels visitants al Museu de la Biodiversitat són escolars que acudeixen per a complementar la seua formació. La resta és públic en general, que es concentra majoritàriment entre els mesos de març a maig.