Home Alcoi La crisi sanitària del coronavirus obliga a suspendre també l’Esport en 3D...

La crisi sanitària del coronavirus obliga a suspendre també l’Esport en 3D d’Alcoi

0
SHARE

Entre els propers 5 i 7 de juny, les principals instal·lacions esportives de la ciutat d’Alcoi albergarien -en condicions normals- la novena edició de l’Esport en 3D. Aquesta iniciativa, que va substituir a les antiges 24 Hores Esportives, suposa la fi del curs esportiu per a les diferents disciplines i categories que es disputen al llarg de tot l’any a la ciutat dels ponts. Milers de persones participen cada any d’aquesta iniciativa.

Precisament aquest factor és un dels que ha provocat que l’Ajuntament d’Alcoi haja decidit cancel·lar l’edició d’enguany pel risc de provocar nous contagis. Per ara, l’Estat d’Alarma es prolongarà, com a mínim, fins el proper 10 de maig. D’ahí endavant començarà, si tot va bé, una desescalada del confinament que permetrà anar poc a poc eixir al carrer a la població. No obstant, no hi ha garanties de que es puga garantir la seguretat sanitària dels milers de participants en les desenes de disciplines que es practiquen en l’Esport en 3D. l

Per això, des del Consistori han decidit que la propera edició tindrà lloc ja en el 2021 a la capital alcoiana. Una cancel·lació que també afecta a les Olimpíades Escolars de l’Escola Poliesportiva d’Iniciació alcoiana, centrada en l’esport dels més menuts. També es cancel·la la programació de xerrades adreçada a un dels grans esdeveniments esportius anuals de la ciutat d’Alcoi.