Home Alcoi La dansa clàssica centra les activitats de la Setmana Cultural del Conservatori...

La dansa clàssica centra les activitats de la Setmana Cultural del Conservatori de Dansa d’Alcoi

478
0
SHARE
La professora cubana de dansa Ailen Ramos durà a terme les classes magistrals al Conservatori de Dansa d'Alcoi.

S’oferiran classes magistrals de Dansa Clàssica, amb la participació de Ailen Ramos, formada a l’Escola Cubana de Ballet.

Com és habitual des de fa anys, el Conservatori de Dansa d’Alcoi celebra anualment una setmana cultural en la qual un professor de prestigi imparteix classes de dansa per als alumnes d’aquest centre. La finalitat no és altra que aconseguir que aquests adquirisquen majors coneixements en les especialitats que estudien en el conservatori durant el curs escolar.

En aquesta ocasió l’especialitat que s’oferirà és la de Dansa Clàssica. Les classes s’impartiran als alumnes matriculats a partir de 2n curs de Grau Elemental i els tres cursos d’Ampliació d’Estudis.

La professora convidada per a aquest curs és Ailen Ramos, formada a l’Escola Cubana de Ballet, on posteriorment ha sigut professora. És ballarina en la Companyia Ballet de Camagüey (Cuba), el Centre Coreogràfic Gallec i la Companyia Northern Ballet (Leeds, Anglaterra). Actualment exerceix com a mestra de dansa en FLOW Espai Viu, Art i Moviment a Alacant, i imparteix classes magistrals i cursos intensius en conservatoris professionals i en diverses escoles de dansa.

Les classes se celebraran en jornada de vesprada des del dilluns dia 27 de febrer fins al divendres 3 de març.

Crear artistes alcoians

Tal i com ha subratlla el Regidor d’Educació alcoià, Jordi Silvestre, “un any més, col·laboren amb el Conservatori Municipal d’Alcoi grans professionals de reconegut prestigi, que contribueixen a completar la formació que s’ofereix en aquest centre. És part del compromís constant d’aquest Ajuntament amb els conservatoris, tant el de música com el de dansa: garantir una formació de qualitat, amb la finalitat de crear professionals que exporten el nom d’Alcoi a través d’aquestes arts”.