Home Destacats La Diputació d’Alacant destinarà mig milió d’euros en les entitats esportives de...

La Diputació d’Alacant destinarà mig milió d’euros en les entitats esportives de la provincia

159
0
SHARE

La Diputació d’Alacant destinarà enguany mig milió d’euros per col·laborar amb els clubs esportius del territori en el desenvolupament d’activitats, programes, tornejos o esdeveniments d’especial interès. La institució provincial ha aprovat recentment la distribució d’aquest important muntant econòmic que s’articula al voltant de tres convocatòries.

D’una banda, trobem el programa d’ajudes per a equips de categoria sènior o absoluta que participen en lligues nacionals i europees. Aquest pla compta amb una inversió provincial de 300.000 euros que es distribuiran entre cinquanta entitats, totes les que han sol·licitat correctament la seua adhesió a aquest. Entre elles, Fundación Lucentum Baloncesto Alicante, el Club Balonmano Elche, el Villajoyosa Rugby Club, el Club Voleibol Playas de Benidorm, el Club Tenis de Mesa UNASYR, el Centre Excursionista Amics de les Muntanyes de Ibi o el Club de Gimnasia Rítmica Jennifer Colino.

A més, la Diputació sufragarà amb 150.000 euros l’organització, per part de 64 entitats, d’esdeveniments esportius d’especial interès com el Campionat de Món de Vela Classe Flying Dutchman-, l’Open Internacional d’Escacs Vila d’Aspe, el VI Torneig Internacional de rugbi 7s, el Congrés Internacional de les Muntanyes (CIMS) o el Trofeu de Pilota Valenciana a Palma ‘Vila de La Nucia’.

Finalment, la institució ha resolt la convocatòria per col·laborar amb els clubs d’esport adaptat i inclusiu del territori en el desenvolupament de la seva activitat -Discapacitat física, intel·lectual i / o psíquica-. Un total de 19 entitats es beneficiaran d’aquesta partida, dotada amb 50.000 euros.