Home Alcoià La Diputació llança una línia d’ajudes de 1,8 milions d’euros per a...

La Diputació llança una línia d’ajudes de 1,8 milions d’euros per a inversions de millora en camins municipals

327
0
SHARE

La Comissió d’Infraestructures i Carreteres aprova les bases d’aquesta convocatòria destinada a localitats de menys de 5.000 habitants
Entre les actuacions subvencionables es troben la construcció, reforma o gran reparació de vies, incloent accions com a reforços de ferm, pavimentacions o dotació d’enllumenat

La Diputació d’Alacant ha llançat enguany una línia d’ajudes dotada amb 1,8 milions d’euros per a realitzar inversions en camins de titularitat no provincial que milloren el seu estat i la seguretat. La Comissió d’Infraestructures i Carreteres ha aprovat recentment les bases d’aquesta convocatòria destinada a localitats de menys de 5.000 habitants.

El diputat responsable de l’àrea, Alejandro Morant, ha destacat la importància que aquest programa de subvencions té per als municipis “ja que va dirigit a arreglar camins que, en moltes ocasions, són fonamentals per al trànsit diari dels seus veïns o per a l’accés a explotacions agrícoles”.

Entre les actuacions que seran subvencionables gràcies a aquest paquet d’ajudes es troben la construcció, reforma o gran reparació de camins, incloent accions com a reforços de ferm, pavimentacions, millora de la seguretat viària, establiment d’infraestructures per als vianants, dotació d’enllumenat o millora del drenatge.

Cada municipi només podrà presentar una sol·licitud i la quantitat màxima subvencionable per a cada obra serà de 40.000 euros.

Morant ha explicat que aquesta convocatòria “se centra en la realització d’inversions de major envergadura i complementa a la partida que la Diputació d’Alacant destina anualment als ajuntaments per a actuacions menors com a desbrossament o sotejos”.