Home Destacats La directora general de l’Ivace, Júlia Company, participa en Ibi en la...

La directora general de l’Ivace, Júlia Company, participa en Ibi en la jornada ‘Claus per a crear una nova àrea industrial’

109
0
SHARE

La directora general de l’Ivace, Júlia Company, ha participat en Ibi en la jornada ‘Claus per a crear una nova àrea industrial’.

Company, ha destacat la ferma aposta de l’Ivace per la reindustrialització i relocalització de les empreses de la Comunitat Valenciana.

“Aquesta relocalizació, (ha detallat) és fonamental perquè permet a les indústries valencianes ser més forts, més potents, contribueix a la generació de riquesa i ocupació sostenible i suposa també una aposta pel nostre territori”.

En aquest sentit, ha subratllat que la relocalització ha estat fonamental “per a la reconversió i l’adaptació de el teixit empresarial després de la crisi econòmica derivada de la pandèmia COVID-19”.

Company s’ha manifestat així a Ibi, durant la seva intervenció en el fòrum-debat ‘Claus per crear una àrea industrial’ organitzada per la Unió Empresarial de la Província d’Alacant, Uepal, en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris d’Ibi, IBIAE, i la Diputació d’Alacant.

Aquesta trobada ha comptat amb la participació de diferents personalitats amb capacitat d’anàlisi i propostes sobre la creació de nous polígons industrials com el vicepresident de Uepal, César Quintanilla, l’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, el president de IBIAE, Pedro Prieto, el director de IBIAE, Héctor Torrent, el president de la Federació Empresarial de l’Alcoià-Comtat, Fedac, Natxo Gómez, el Comissari d’Aigües de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Marc García, la CEO de Cosmètics Nirvel, Consol Vaquer i el CEO de Crefer, Pedro Oliver.

La directora de l’Ivace ha recordat que actualment el Ivace està treballant en les ampliacions de el Parc Empresarial Nuevo Tollo d’Utiel i El Maigmó de Tibi per donar resposta a la demanda de sòl industrial per part de el teixit empresarial i per seguir creixent i generant ocupació sostenible i de qualitat.

Júlia Company ha fet especial èmfasi en la importància de la planificació per a la creació d’un polígon industrial i ha explicat que “els nous espais empresarials han de tenir un fàcil accés a subministraments bàsics que permeten la futura posada en marxa i la instal·lació de noves empreses “.

Així mateix, ha recordat la figura dels polígons industrials mancomunats en els quals treballa el Ivace en col·laboració amb les localitats interessades a comptar amb un nou espai industrial amb l’objectiu d’ajudar a el desenvolupament de nous parcs empresarials “que suposaran una oportunitat de creixement i de riquesa per als municipis de la Comunitat “.