Home Alcoi Presentat el IV Festival de Guitarra José Luís González a Alcoi

Presentat el IV Festival de Guitarra José Luís González a Alcoi

127
0
SHARE

“Amigos de la Guitarra de Alcoy. Asociación José Luis González” ha organitzat el IV Festival de Guitarra José Luis González. Unes jornades musicals dedicades al jazz, flamenc i clàssic. S’han preparat diversos concerts i activitats en diferents espais de la ciutat d’Alcoi entre el 10 d’octubre i el 27 de novembre.

Ho han explicat en roda de premsa, el regidor de Cultura, Raül Llopis, qui ha destacat aquest festival com un exemple de fer bé les coses, juntament amb el president d’Amigos de la Guitarra de Alcoy. Asociación José Luis González’, Joan Aracil i el president de ‘Asociación Hana – Hashi Alcoy Nipón Asociación’, Hiroshi Fujii.

Així, el 10 d’octubre a les 12h tindrà lloc al Centre Cultural Mario Silvestre un concert de música cubana trío “Alter Ego”. El 22 d’octubre a les 20h será el moment per escoltar Jazz a càrrec del dúo Solsona Farrés a l’IVAMCADA d’Alcoi.

El 3 de noviembre a les 19h es durà a terme un video-fòrum “El Niño Miguel” al Buykafe. El 6 de noviembre a les 19h tindrà lloc a l’IVAMCADA d’Alcoi un concert de guitarra flamenta a càrrec de Dani Climent.

El 13 de noviembre a les 12h a la Fundación Mutualidad de Levante podrem escoltar un concert de guitarra clàssica de David López i per a concloure aquest festival, es durà a terme un concert homenatge a Yukiharu Inoua el 27 de noviembre a les 12h a la Fundación Mutualidad de Levante.