Inici Alcoi La Española es suma al reconeixement als seus treballadors i els puja...

La Española es suma al reconeixement als seus treballadors i els puja el salari 200 euros al mes

545
0
COMPARTIR

Algunes empreses dels sectors fonamentals durant la pandèmia, lluny de perdre volum de treball i negoci, l’han vis incrementat. És el cas de les empreses del ram de l’alimentació, que han vist augmentada la seua tasca productiva arrel de la crisi sanitària. Un fet que ha provocat que algunes de les mercantils dedicades a aquest tipus de producció hagen augmentat les jornades laborals degut a aquest sobre esforç productiu.

Algunes d’elles han volgut mostrar el seu reconeixement al seus treballadors, també a la muntanya alacantina. És el cas d’una de les insígnies empresarials de la ciutat d’Alcoi, com l’empresa agroalimentària La Española. La mercantil ha volgut agraïr l’esforç dels seus treballadors durant aquest episodi amb una paujada dels seus salaris de 200 euros mensuals. Es premia així als operaris que permeten que l’empresa alcoiana puga seguir abastint el mercat amb els seus productes.

A més, La Española ha extremat les mesures de prevenció i seguretat sanitària a les seus instal·lacions. Els treballadors que acudeixen presencialment per a seguir amb la producció tenen tots aquests elements al seu abast per a prevenir el contagi. Tots aquells operaris de departaments que poden dur a terme la seua tasca de forma telemàtica per a l’empresa es troben treballant des de casa.