Home Alcoi La festa d’Alcoi presenta la Revista de 2021 en un acte minoritari...

La festa d’Alcoi presenta la Revista de 2021 en un acte minoritari a causa de la crisi sanitària

96
0
SHARE

Les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi van viure un dels pocs actes que se celebraran durant aquest any, la presentació de la Revista.

Anit en un Teatre Calderón a mig gas, a causa de la limitació d’aforament, es presente la Revista 2021, un exemplar que té com a objectiu mantindre encesa la flama de la festa i que enguany ha comptat amb el treball de l’artista plàstica, Nuria Fuster, per a crear la portada. Un disseny que no ha deixat indiferent a ningú i en el qual es representa a un moro assegut i el fa amb un trípode una tela i un plafó. Cal destacar que Núria és la quarta dona que s’encarrega d’aquesta tasca des que es creara aquesta publicació.

L’acte va estar presidit pel president de l’Associació de Sant Jordi, l’autora de la portada i Lorena Zamorano, que va assumir les funcions de primer edil, en trobar-se Toni Francés de baixa.

A més a mes va comptar a més amb la ponència d’Ana María Botella, degana de la facultat de Magisteri de la Universitat de València, qui va parlar sobre la música i les festes.