Home Alcoi El Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi acull una exposició de l’alumnat...

El Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi acull una exposició de l’alumnat de l’Andreu Sempere

147
0
SHARE
edf

A pesar de la pandèmia i de les restriccions sanitàries que en deriven, per fi les i els alumnes de l’IES Andreu Sempre poden mostrar les seues obres. El Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi alberga una petita mostra del treball que durant el curs 2019-2020 van realitzar a l’aula i, donades les circumstàncies, van haver de continuar a casa. Unes creacions que realitzaren de la mà de les seues mestres;Carmen, Mercè, Lliris, Imma i Ana Maria; però també en col•laboració amb el pintor i escultor albaidí, Rafael Amorós.

Es tracta d’un projecte innovador iniciat a l’Andreu Sempere al 2017 pel que han passat Jordi Peidro, Alissia (Maria Penalva) i el mateix Amorós i aquest curs realitza Herminia Martínez Pérez. Artistes consagrats que comparteixen per uns mesos les seues experiències amb els qui comencen a donar les primeres petjades al món de l’art des del nostre institut.Una porta oberta al món des d’on l’alumnat del batxillerat artístic i la formació professional bàsica comencen a gaudir i a experimentar, però també a guaitar el seu propi futur.

Des de l’Andreu ens complau convidar al conjunt de la ciutadania a visitar l’obra del nostre alumat. En temps difícils, on no podem compartir tot el temps que ens agradaria, és una bona oportunitat per apropar-nos a la tasca dels més joves, que cap crisi sanitària podrà mai aturar.

I, per favor, emporteu-vos l’esplèndid catàleg que els i les alumnes de la FP Bàsica han preparat del treball de les seues companyes i companys, perquè el treball col•laboratiusempre surt a compte, iamb una qualitat realment sorprenent