Home Cocentaina La Fira de Cocentaina es prepara per a celebrar la seua 677...

La Fira de Cocentaina es prepara per a celebrar la seua 677 edició consolidant els canvis implementats després de la pandèmia

0
SHARE
Imatge de @Ulldepeix de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

La Fira de Tots Sants de Cocentaina es prepara per a celebrar la seua 677 edició, consolidant els canvis implementats després de la pandèmia en la passada cita del certamen. La millora en la mobilitat, seguretat i els magnífics resultats de vendes obtinguts, han portat a seguir la direcció presa en 2022.

La fira se celebrarà entre el dimecres 1 i el diumenge 5 de novembre, acollint un total de 10 sectors comercials, el que significa per a aquesta edició al voltant de 76.858 metres quadrats hàbils d’exposició comercial, respecte als 139.000 metres quadrats de superfície total amb els que compta la Fira de Tots Sants. Això representa un aprofitament comercial molt elevat segons els paràmetres habituals de la indústria firal.

L’edició de 2023 serà una fita important en la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en la Fira de Tots Sants. Les condicions de participació per a aquest any inclouen aspectes importants de gestió de residus, aprofitament eficient de l’energia, seguretat i salut en els muntatges firals. L’organització seguirà duent a terme accions responsables i transparents per avançar en la millora dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, sense deixar de treballar en l’accessibilitat i inclusivitat de la Fira.

Segons ha explicat l’edil de Fira, Marcela Richart, que s’estrena enguany en el càrrec, “els canvis imposats per la pandèmia han vingut per a quedar-se ja que han suposat millores en l’organització i en el funcionament”. A més, assenyala que “en alguns aspectes de programació i activitats, anirem incrementant l’activitat per a recuperar l’oferta cultural i d’oci completa”.

Per a 2023, s’espera el mateix nombre d’expositors que en edicions anteriors, al voltant de 800. Fins al pròxim 15 d’agost, l’Ajuntament de Cocentaina ha obert el període d’inscripció de sol·licituds tant per al comerç i l’hostaleria local, com per a la resta d’expositors professionals de la Fira.

La informació general per als expositors, bases, condicions, ubicacions, preus i serveis d’aquesta 677 edició ja està disponible en la web www.firadecocentaina.org. Les tramitacions de participació s’han de realitzar obligatòriament des de la Seu Electrònica a través del tràmit corresponent, depenent del model d’exposició.